Je heb wat te vieren met zijn tweeen of met een groep; een verjaardag, een bijzonder jubileum of zomaar zin in een gezellige 'get together' maar geen zin al die troep en werk in de keuken thuis?  Wil je gezellig samen zijn maar niet echt aan een diner aan tafel? Dan is ei8ht de ideale tweede huiskamer! Jullie hoeven alleen maar aan te schuiven, wij verzorgen een thee, wijn, bier of gin 'High Tasty' met heerlijke hapjes en jullie kunnen proosten met een warm theetje, stoere biertjes, een goed glas wijn of een perfecte Gin tonic! Nodig je gast(en) uit en geniet samen bij Ei8ht!

High tasty tea

Verschillende soorten thee/verse munt/honing zoveel als je wilt

“Zoet” 1ste ronde
chocolaatjes, petit four, carmlitos-taart, spekkoek, scone, Nijkerks torenaartje & gebakken suikerbrood.

“Hartig” 2de ronde
boerenbruin mini broodje
carpaccio/rucola/truffelmayonaise
wrapje
gerookte zalm/heksenkaas
tosti
BBQ kipfilet/spek/cheddar/rode ui/paprika/bbq saus
wit stokbroodje
kipfilet/cashewnotenmayonaise
bruin stokbroodje
mozzarella/tomaat/pesto ciabatta pulled chicken/rucola/aïoli

€ 21,00 p.p.

High tasty wine

4 wijnen naar keuze van onze wijnkaart

Bij binnenkomst een plankje met:
rozemarijnbrood/kruidenboter/Franse kaas/ gemarineerde tomaatjes & olijven/serrano ham/spinata romana & nootjes
Wij serveren om en om voor je uit:
broodje cashewnotenmayonaise/gehakt pinchos tomaat/gemarineerde mozzarella/basilicum bruchetta gerookte zalm & brie uit de oven Madammekes van de “Heeren van Loosdrecht” sweet potato fries met zeezout & râs el hânout saus.

23,50 p.p

High tasty beer

Keuze uit 5 biertjes

Wij hebben 2 soorten pils & 2 wisseldende soorten bier van de tap en 11 soorten bier op fles.
Bij binnenkomst op tafel:
nootjes, kaas en worst
Daarna serveren wij:
Mini burgertjes/kippenpootjes/ borrelheertjes van de “Heeren van Loosdrecht”

€23,50 p.p

High tasty gin

Work in progress

Sometimes you need to chill . . .

Ei8ht Food and Drinks

Plein 8 3861 AB Nijkerk  033 8442552